Geen producten (0)
 

Berg, J.W. van den ea - Als het tarwegraan sterft

€ 3,50 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Omschrijving

Als het tarwegraan sterft... Goedgeschreven verhalen die op indringende wijze laten zien hoe moeilijk en gevaarvol de situatie van christenen in kommunistische landen geweest is en nog is.

Het eerste verhaal „In zijn plaats" van mevrouw J.W. van den Berg is al treffend. De jonge voorganger Stephan Komenos is veroordeeld tot het strafkamp. In deze vijandige omgeving wordt hij geroepen voor zijn christen-zijn uit te komen en dat tot zijn uiterste konsekwentie toe.

Alle verhalen berusten op waar gebeurde feiten. Ze geven een goed beeld van de sfeer in kommunistische landen en geven daarnaast ook veel informatie. Daarom is het ook een onmisbaar boek voor allen die iets meer over dc achtergronden van het doel van de aktie „Een geopende deur" willen weten.

De bundel is in de eerste plaats geschreven voor jongeren vanaf 10 jaar maar ook voor ouderen zijn de verhalen bijzonder geschikt.

„Als het tarwegraan sterft" door J.W. van den Berg, M.H. Karels-Meeuse, F.A. Treurniet-Walraven, M. Schalk-Meijering en G. van Essen.

Uitg. den Hertog in samenwerking met de J.B.G.G., 98 pag. gebonden. In supermooie staat!  Zendingsverhalen