Geen producten (0)
 

Balkenende, W.P. - Hier volgt een politiebericht

€ 2,95
Op voorraad
Omschrijving

Een christelijke scholengemeenschap wordt geschokt door de verdwijning van een leerlinge, Debbie. Deze gebeurtenis brengt aan het licht dat er binnen de scholengemeenschap heel wat problemen zijn. Een kleine groep jongelui is bezig de geest op school grondig te verknoeien. De directeur beseft zijn falen en bindt de strijd aan.

Het vervolg is aangrijpend. U wordt meegevoerd in het diepe dal van de onderwereld. Een wereld van misdadige en medogenloze mensen, voor elkaar en voor willekeurige slachtoffers als Debbie. Voor ontvoering en zedenmisdrijven deinst men niet terug. Al deze gebeurtenissen veroorzaken tijdelijk een diepe scheur in de vriendschap van een paar klasgenoten. Familie en school vechten mee om Debbie weer thuis te krijgen. Een leraar Frans raakt hier op een heel bijzondere manier bij betrokken en komt zelfs in Zaïre terecht om mee te helpen haar te bevrijden. EEN SCHOKKEND BOEK!

Vaak.hard, maar nooit door overdrijving. Het is vol spanning en ontroerend. De schrijver dwingt de lezer uit de schuilhoeken te komen. H ij confronteert de lezer met hedendaagse problemen! Het is niet alleen een boek voor teen-agers maar ook voor ouders en opvoeders.

Uitg. Stark Texel, 173 pag. pb. In supermooie staat!