Geen producten (0)
 

Nowee, P., - De stad van de verdwenen Cowboys

€ 4,95
Op voorraad
Omschrijving

Er zijn in twee maanden tijd al negen cowboys verdwenen uit het anders zo rustige stadje Felanits. Carlos, de zoon van Don Esteban, verliest zijn beste vriend Pablo op deze manier. Pablo is, net als de andere acht cowboys, spoorloos verdwenen. Carlos spoedt zich naar het huis van zijn vader en treft daar Arendsoog aan, die daar van Don Esteban’s gastvrijheid geniet. Arendsoog belooft Carlos om een onderzoek in te stellen...
Na een schietwedstrijdje in een Saloon krijgt Arendsoog een baan aangeboden bij de scheepswerf van Don Grazioso. Don Jaime, de voorman van de werf, laat al meteen doorschemeren dat hij iemand nodig heeft die ‘niet terugdeinst voor een vuil klusje’.
Arendsoog wordt later nog gewaarschuwd om niet naar de werf te gaan. Arendsoog doet dit toch en... wordt neergeslagen. Als hij weer bijkomt bevindt hij zich op een boot... Zal het Arendsoog lukken om te ontsnappen? En zal hij de verblijfplaats van de verdwenen cowboys ontdekken, en er achter komen waarom ze werden ontvoerd?

Omslag en illustraties van Jan Huizinga.

Gebonden - Malmberg - Den Bosch - ca. 1960 - 159 pag.   Zijkant vd rug bovenin klein stukje er uit