Geen producten (0)
1 2
 

Vogelaar-van Amersfoort, A. - Margreet serie (5 delen compleet!)

€ 19,90
Op voorraad
Omschrijving

De 4delen van de Margreet serie. Slechts 3,75 per boek!

Niet zo hoog, Margreet!
Margreet zit in de derde klas van de havo. Samen met een aantal klasgenoten fietst ze iedere dag naar school. Haar beste vriendin is Tineke. Samen genieten ze van gebeurtenissen op school.
Thuis is Margreet niet de gemakkelijkste. Ze komt uit een groot, druk gezin, maar ze ergert zich aan de eenvoudige leefwijze van haar ouders. Bij haar vriendin Tineke gaat het er allemaal veel stijlvoller aan toe.
Maar dan wordt Tineke ernstig ziek ... Margreet beseft dat het in dit leven gaat om belangrijker dingen dan het uiterlijk.

Wat ga je doen, Margreet?
Margreet gaat na haar examen voor een halfjaar mee met haar oom en tante die naar Canada emigreren. Ze ontmoet nieuwe vriendinnen en ook een vriend. Er ontstaat een relatie met Ralph, een student met een heel andere levensopvatting. Dit bezorgt haar veel moeilijkheden en strijd.

Ik heb je nodig Margreet / Eindelijk Margeet!
Ondanks zijn gebondenheid aan een rolstoel, weet Rik zich als student uitstekend te handhaven en vordert z’n studie gestaag. Veel heeft hij te danken aan Margreet, die bovenal zijn vrouw, maar ook zijn trouwe begeleidster en assistente bij zijn studie is. Veel medeleven is hun deel en ze zien het als een wonder dat Riks lichamelijke conditie verbeteringen laat zien.
Ook verwondering mag hun deel zijn als Rik zelfs weer leert lopen, een baan vindt en ze samen voor het eerst de vreugde van nieuw kinderleven mogen ervaren.

Uitg.de Banier, 610 pag. gebonden in 5 delen. Mooie staat!   Alleen bij 25 euro en meer aan 2ehands boeken! Dit vanwege de lage prijs en omdat ze niet door de brievenbis gaan!