Geen producten (0)
 

Woodsmall, Cindy - Hoop op Bescherming / Brug van vrede (Ada's huis)

€ 19,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode 2BKR-8933
Productcode leverancier Den Hertog
Omschrijving

Lena Kauffman is juffrouw op een Amish school. Ze trekt de aandacht door een opvallende geboortevlek op haar wang, maar ze heeft geleerd om de starende blikken en het gefluister te negeren. Enthousiast zet ze zich in voor school en ze gaat op in haar liefde voor het onderwijs. Maar er ontstaan spanningen door het opstandige gedrag van een van haar leerlingen en verschillende gebeurtenissen in het schoolhuis zijn bedreigend voor de andere leerlingen. Lena’s ideeën en haar gebrek aan onderdanigheid sporen niet met de Amish-gebruiken. Het schoolbestuur gaat haar steeds meer zien als de oorzaak van de problemen op school.

Een lid van het schoolbestuur, Grey Graber, voelt zich in het nauw gedreven door zijn beklemmende privé-omstandigheden. Zijn vrouw, Elsie, heeft hem buitengesloten en hij weet niet hoe lang hij het nog volhoudt om te leven alsof er niets aan de hand is. Als zij uiteindelijk samen willen gaan werken aan een beter huwelijk, slaat de tragedie toe in hun gezin.
Lena en Grey zijn al van jongs af aan bevriend met elkaar, maar alle teleurstellingen zetten die vriendschap op losse schroeven. Deze omstandigheden dwingen hen steeds meer om hun eigen geheimen onder ogen te zien. Zijn zij in staat om een weg uit dit dal te vinden en een nieuwe brug te bouwen?

Uitg. den Hertog, 753 pag. pb.in mooie staat!

In de serie Ada's Huis verschenen:
Hoop op bescherming
Brug van vrede
Oogst van vreugde

Nu bovenstaande complete trilogie van 62,50 voor slechts 25 euro. OP=OP