Geen producten (0)
 

Henry, Matthew / R. Hoogerwerf-Holleman - Al 't schepsel moet Hem prijzen

€ 12,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Omschrijving

Al ’t schepsel moet Hem prijzen, meditatiebundel Matthew Henry met bijpassende nieuwe gedichten van R.Hoogerwerf-Holleman. Thema van dit boek "Dieren uit de Bijbel". Henk van den Brink: schilderijen
Matthew Henry: 53 meditaties / R. Hoogerwerf-Holleman: gedichten

Dieren zijn om ons heen en trekken voortdurend onze aandacht, ook van kinderen. Elk schepsel is geschapen tot roem van haar Schepper. Uit hun leefwijze zijn veel rijke, geestelijke lessen te halen die de Heere ons in de Bijbel aanwijst.

Henk van den Brink maakte van verschillende dieren uit de Bijbel prachtige schilderijen. Bij deze platen zijn in deze bundel toegevoegd:
Toelichting vanuit de Bijbel: MJ Ruissen.
Een of twee meditaties: Matthew Henry. In totaal telt deze bundel 53 meditaties.
Gedichten: R. Hoogerwerf-Holleman

Deze meditatiebundel is bedoeld om een jaarlang te gebruiken. Elke week kan een dier aan de orde komen. Behalve voor persoonlijk gebruik, is dit prachtige geschenkboek ook heel geschikt als Bijbelstudieboek in het gezin en op de verenigingen.

Aan bod komen de volgende dieren:
DE AREND / DE BEER / DE DUIF / DE EZEL / DE GEIT / DE HAAN / DE KLOEK / HET HERT / DE HINDE / DE HOND / DE KAMEEL / HET KONIJN / DE KRAANVOGEL / HET LAM / DE LEEUW / DE MEREL / DE MIER / DE MUS / DE OS / HET PAARD / DE PAUW / HET RUND / HET SCHAAP / DE SLANG / DE SPIN / DE SPRINKHAAN / DE VELDHOEN / VISSEN VANGEN / HET VOGELTJE / DE VOS / DE ZWALUW / DE ZWAAN Gedicht: De zwanenzang van Robert Murray Mc Cheyne

Uitg. de Ramshoorn, 136 pag gebonden, in zeer mooie staat -Nieuwprijs 25 euro!