Geen producten (0)
 

Hoogerwerf-Holleman ea- Levensbeschrijving (Actie!)

€ 25,00 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NBKTa-5216
EAN code 9789461150394
Omschrijving

Meer dan ene zegen, uit het leven van vrouw Stougie uit Mijnsheerenland - R.Hoogerwerf-Holleman

In dit boek maakt u niet alleen kennis met het gezelschapsleven rondom vrouw Stougie. Ook wonderlijke leidingen des Heeren zijn in de levens van de beschreven personen op te merken. Geschiedenissen die zich in de Hoekse Waard hebben afgespeeld en veelal mondeling doorverteld, zijn door dit boek aan de vergetelheid ontrukt. Om er een aantrekkelijk verhaal van te maken heeft de auteur gefingeerde namen en gebeurtenissen aan toegevoegd.

Hulp in Benauwdheden, door H. Nieuwenhuize met een inleidend woord door ds. C. van Krimpen

Een Yersekse dwangarbeider in Duitsland (1940-1945)
Tegen zijn wil moet Hubrecht Nieuwenhuize het rustige Zeeuwse dorp Yerseke verlaten om in een van de grauwe fabriekssteden in het Duitse Ruhrgebied te gaan werken voor de vijand.
Onder barre omstandigheden wordt hij geplaatst in een leger. Maar toch mag hij ervaren dat er een Hulp is in benauwdheden.
De auteur, woonachtig in Yerseke, heeft zijn ervaringen treffend weergegeven en wil deze boodschap doorgeven. Het boek is rijk geïllustreerd en voorzien van foto's, tekeningen e.d. wat het tot een aantrekkelijk geheel maakt. 319 pag. gebonden. Nieuw!

Een gelukkige zanger, door. I. Hubregtse

Frederik, een zigeunerjongen, komt - na een zwervend leven - als stalknecht in dienst van een rijke landheer. Als deze de geniale muzikale gaven van de jongen ontdekt, wordt hij als zanger en violist aangesteld om de feesten op het landgoed op te luisteren.Het contact met een godvrezend tuinmansechtpaar mag het middel zijn tot zijn bekering. Voor Frederik wordt het onmogelijk om nog langer aan de ijdele feesten op het landgoed zijn muzikale bijdragen te leveren. De auteur is er, met Gods hulp, in geslaagd deze historische gebeurtenis uit de tijd van de Afscheiding, die hij vernam uit de mond van een ouderling uit Yerseke, aan de vergetelheid te ontrukken.

3 boeken van € 42,85 nu voor 25 euro! OP=OP!