Geen producten (0)
-35%
Perikelen
 

Cox, Amanda - Perikelen om de oude kruidenierswinkel - Alleen te bestellen in een bestelling meer dan 35 euro excl. verzkst., vanwege de verzendkosten (ze gaan niet door de brievenbus) en de lage prijs

€ 22,95 € 14,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NBKR-18065
EAN code 9789064513770
Omschrijving

Heden Sarah Ashby keert terug naar haar ouderlijk huis, vastbesloten om eindelijk haar droom te verwezenlijken om samen met haar moeder en grootmoeder het familiebedrijf te runnen. Als haar moeder, Rosemary, aankondigt dat de oude kruidenierswinkel gaat sluiten, bedenken Sarah en haar grootmoeder, Glory Ann, een plan om de winkel te redden. Maar Rosemary heeft haar hele leven gewerkt om ervoor te zorgen dat haar dochter nooit in haar voetsporen treedt. Ze heeft zo haar redenen, maar de echte zal ze zeker nooit onthullen.

1965 Glory Ann bekent aan haar familie dat ze zwanger is van de baby van haar overleden verloofde. Onder druk gezet in een verstandshuwelijk met een winkelier om de reputatie van haar familie te behouden, zweert Glory Ann nooit meer lief te hebben. Maar sommige beloften worden niet zo gemakkelijk nagekomen als ze zich had voorgesteld.

Dit tweeledige verhaal van Amanda Cox gaat over de complexiteit van de moeder-dochterrelatie, de manier waarop de geheimen die we bewaren ons leven en dat van anderen vormgeven, en de genezende kracht van het vertellen van de waarheid.

Alleen te bestellen in een bestelling meer dan 35 euro excl. verzkst., vanwege de verzendkosten (ze gaan niet door de brievenbus) en de lage prijs

Nieuw, Uitgeverij Het Zoeklicht, paperback 336 pagina's   actie exemplaar  actie2022 actie2023 hedlund