Geen producten (0)
 

Wade, Becky - Hart op het spel (De zusjes Bradford deel 1)

€ 21,99 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NBKR-19370
EAN code 9789492408150
Omschrijving

Zij duikt het liefst met haar neus in het verleden. Hij is een man van het hier en nu. Durven ze hun hart op het spel te zetten? Genealoog Nora Bradford brengt haar dagen het liefst door in het historisch dorp dat ze bezit, terwijl ze zich begraaft in het verleden, haar werk en boeken...

Nadat er drie jaar terug abrupt een einde kwam aan haar relatie besloot ze dat dat vele malen veiliger was dan alles wat met romantiek te maken heeft. Anders dan Nora is voormalig SEAL-marinier John Lawson een moderne man; doorgaans voor de volle honderd procent gericht op het hier en nu. Maar als John, die als kind is geadopteerd, te horen krijgt dat hij een erfelijke aandoening heeft, wordt hij gedwongen om in de geheimen van zijn voorouders en voorgeslacht te duiken.

John roept Nora’s hulp in om de identiteit van zijn biologische moeder te achterhalen en samen zetten ze alles op alles om haar te vinden. Het duurt niet lang of er bloeit iets tussen hen op en ondanks hun tegenovergestelde karakters, voelen ze zich tot elkaar aangetrokken. Maar John heeft al een vriendin en Nora is er nog niet uit of ze haar boekhelden wil opgeven voor een echte relatie. Is de aantrekkingskracht tussenbeide sterk genoeg om alle tegenstellingen te overwinnen?

Uitg. de Parel, 400 pag. pb Nieuw!   refoboek actie   actie2022