Geen producten (0)
-29%
Scannen0116 22
 

Green, Jocelyn - Het merkteken van de Koning

€ 22,50 € 15,99
Op voorraad
Omschrijving

Het merkteken van de Koning: Het leven in deze nieuwe wereld vergt meer van haar dan ze ooit had gedacht...

Na de dood van een van haar patiënten wordt vroedvrouw Julianne Chevalier gevangengezet en gebrandmerkt als een verstokte misdadiger. Wanneer de kans zich voordoet om haar levenslange gevangenisstraf te verruilen voor verbanning naar de prille Franse kolonie in Louisiana, grijpt ze die met beide handen aan. Ze hoopt daar ook haar broer, een soldaat, terug te vinden. De prijs voor haar overtocht is echter een gedwongen huwelijk met een medegevangene.

Het leven in New Orleans blijkt heel anders te zijn dan ze had verwacht. De nederzetting is vergeven van de modder en de muggen, en niemand kan haar iets vertellen over haar broer Benjamin. Dan gebeurt het ondenkbare. Julianne wendt zich tot officier Marc-Paul Girard om hulp û maar weet hij meer over haar broer dan hij wil toegeven?

Opnieuw moet Julianne haar weg vinden in dit gevaarlijke land, beroofd van al haar dromen en gestigmatiseerd door het merkteken van de koning op haar schouder û een schande die enkel door genade én liefde overwonnen kan worden.

Uitg. Grace Publ. House, 432 pag. pb. Nieuw!