Geen producten (0)
-30%
Versluierd in rook
 

Green, Jocelyn - Versluierd in rook - Alleen te bestellen in een bestelling meer dan 35 euro excl. verzkst., vanwege de verzendkosten (ze gaan niet door de brievenbus) en de lage prijs

€ 22,99 € 15,99 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NBKR-29988
EAN code 9789492234841
Omschrijving

De vlammen hebben haar al zoveel afgenomen. Zal ze nu ook nog haar vader verliezen?

Meg Townsend en haar zus, Sylvie, beheren de boekwinkel van hun familie en zorgen voor hun vader, Stephen, een veteraan die nog steeds lichamelijk en geestelijk lijdt onder de gevolgen van de tijd die hij tijdens de Burgeroorlog in krijgsgevangenschap heeft doorgebracht. Dan legt de Grote Brand het zakendistrict van Chicago in de as.

Als de vurige explosies en de chaos herinneringen aan de oorlog tot leven wekken, slaat Stephen op de vlucht. Hij raakt gescheiden van zijn dochters, die met de hulp van Nate Pierce, een verslaggever van de Chicago Tribune, ternauwernood aan de vlammen weten te ontsnappen.
Als de rook eindelijk is opgetrokken en de zussen op zoek gaan naar hun vader, wordt duidelijk dat Meg en Sylvie die avond veel meer dan alleen hun winkel verloren zijn.

Dakloos en zonder werk, probeert Meg niet alleen de brokstukken van haar eigen leven bij elkaar te rapen, maar gaat ze ook op zoek naar de waarheid. Zal wat er op de avond van de brand gebeurd is voor altijd bedekt blijven met een sluier van rook?

Alleen te bestellen in een bestelling meer dan 35 euro excl. verzkst., vanwege de verzendkosten (ze gaan niet door de brievenbus) en de lage prijs

Uitg. 448 pag. pb. actie2022 actie2023 hedlund