Geen producten (0)
 

Boven, ds. BJ van , ds J Joppe ea - Levend Woord (dagboek voor jongeren met autisme)

€ 14,90 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NBKTD-12543
Omschrijving

Misschien denk jij dat ook wel eens: dat je zou willen dat het dagboek bij de Bijbel dat je ’s morgens of ’s avonds leest duidelijker / beter te begrijpen zou zijn. Dat de woorden en bijvoorbeeld de gelijkenissen nóg duidelijker zouden worden uitgelegd. Dan hebben we goed nieuws: er is een dagboek met een vaste structuur en veel uitleg.

Boven ieder dagboekstukje staan:

  • de datum
  • het weekthema
  • het dagthema
  • het Bijbelgedeelte om te lezen

Daarna volgt het dagboekstukje. Ieder dagboekstukje bestaat uit dezelfde drie onderdelen:

  1. Wat staat er in dit Bijbelgedeelte?
  2. Wat betekent het? (korte uitleg)
  3. Wat betekent het voor jóu? (korte toepassing)

Onderaan het dagboekstukje staat een psalmvers genoemd. Dat kun je opzoeken in je Psalmboek, om te zingen of om te lezen, als je dat fijner vindt. 
Tenslotte staat er bij sommige stukjes ook iets om te bidden.

In de Bijbel en in de kerk, lees en hoor je soms moeilijke woorden en beeldspraak. In dit dagboek wordt dit zo goed mogelijk uitgelegd.

Auteurs
Aan het dagboek wordt meegewerkt door predikanten en ambtsdragers uit de Gereformeerde Gemeenten, Gereformeerde Gemeenten in Nederland, Oud Gereformeerde Gemeenten en de Hersteld Hervormde Kerk: Ds. J.S. van der Net, ds. B.J. van Boven, ds. J. Joppe, ds. A. Verschuure, ds. B. Reinders, A. Bolier, G.J. Verbruggen, ds. A. Schot, ds. C.L. Onderdelinden, ds. J.J. IJsselstein, ds. M. Joosse, ds. P. Mulder en anderen. 

Nieuw