Geen producten (0)
-34%
Budding, ds. D.J. - Geopende vensters
 

Budding, ds. D.J. - Geopende vensters

€ 22,50 € 14,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NBKTD-16364
EAN code 9789076466149
Omschrijving

Op eenvoudige wijze behandelt ds. D.J. Budding het complete Bijbelboek Daniël in een achttiental overdenkingen. Waar mogelijk trekt de auteur de lijnen door naar de tijd waarin wij leven.
Hij benadrukt daarin de noodzaak om evenals Daniël dichtbij de Heere te leven en geopende vensters naar Jeruzalem te hebben.
Dit Bijbelboek bevat de geschiedenis van Daniel en zijn vrienden, maar ook krijgt Daniel een gezicht wat de kerk te wachten staat. Na vreselijke vervolgingen wacht hen de eeuwige heerlijkheid.

Geschikt als:
- Bijbelstudieboek: Elk hoofdstuk bevat een aantal vragen waar zowel individueel als gemeenschappelijk een antwoord op gezocht kan worden. Ideaal voor verenigingsavonden.
- Dagboek: Wanneer u ervoor kiest elke dag een paragraaf en of een gespreksvraag te overdenken, dan kunt u dit boek een jaar lang dagelijks gebruiken.
- Belijdenisgeschenk: Daniel heeft met zijn drie vrienden aan het hof van Babel stand mogen houden, te midden van de verleiding.

In het tweede deel van het Bijbelboek wordt duidelijk dat de Kerk, ondanks hevige vervolgingen, een heerlijke toekomst tegemoet gaat.

Uitg. de Ramshoorn, Nieuw!