Geen producten (0)
1 2
 

Kok, ds. J. de - 1 Dit onderwijs ontvang (deel 1)

€ 18,50 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode 4110
EAN code 9789070697334
Omschrijving

Dit boek is speciaal voor jou. Waarom? Je hoort in de kerk vaak dat de dominee preekt uit de catechismus. Het kan natuurlijk ook dat de ouderling een preek leest. Achter in je psalmboekje kun je de catechismus vinden. Vaak zijn deze preken best moeilijk voor jou. Er worden woorden gebruikt die je niet begrijpt. Daarom heb ik dit boekje voor jou gemaakt. Ik weet niet of je het weet, maar de catechismus is verdeeld in 52 zondagen. Dus voor iedere zondag van het jaar is er een gedeelte. Nu heb ik uit ieder gedeelte steeds een woord gepakt en daar wat meer over verteld. Misschien wordt het dan wat duidelijker voor jou en begrijp je het in de kerk ook iets beter.

In dit boek worden (kern)woorden uit de Heidelbergse catechismus eenvoudig uitgelegd. Uit iedere zondagsafdeling is één woord genomen. Met veel herkenbare voorbeelden uit het dagelijkse leven en bekende Bijbelse geschiedenissen brengt de auteur de (kern)woorden uit de zondagsafdelingen dichtbij de belevingswereld van het (jonge) kind. Meestal wordt het hoofdstuk afgesloten met een korte toepassing.

Het boek is opgedeeld in 52 hoofdstukken, gerelateerd aan de 52 zondagsafdelingen. Bij ieder hoofstuk staat een kort Bijbelgedeelte vermeld wat bij het betreffende hoofstuk gelezen kan worden. Per hoofdstuk staat ook een psalmvers in de berijming van 1773 en Datheen.

Klik HIER voor een voorbeeld

Uitg. vVelzen Krabbendijke; 110 pagina's gebonden. Nieuw!