Geen producten (0)
 

Dooijeweert,- v d Slikke, Nellie - Als vonkjes overslaan

€ 13,95
Op voorraad
Omschrijving

De schrijfster is echtgenote van zendeling-evangelist Jan van Dooijeweert. Je zou haar zijn meereizende secretaresse kunnen noemen. Als ooggetuige is ze steeds aanwezig bij alles wat zich diep in de jungle en hoog in de bergen afspeelt. Op een heel eigen wijze neemt ze je in het verhaal bij de hand en probeert je mee te laten genieten van de boeiende avonturen in het inmens grote Peru. Indianen, stedelingen en bergbewoners vullen de bladzijden van dit boek. De vrouwen krijgen les van de schrijfster van dit boek. Het zijn mensen met een sterk geloof. Mensen die zich in alles afhankelijk weten van God alleen. Met vreugde en een stralend gezicht beleven en belijden ze dit graag.
De foto op de achterflap verplaatst ons naar een hoogte van 4600 meter. Van daaruit begon een tocht over de bergen naar een dorp aan de andere zijde op een hoogte van 4800 meter. Te paard over de berg. Wat een avontuur!
Nellie, die tot haar trouwen op Zeeuws-Vlaanderen woonde, heeft veel les gegeven aan vrouwen van Indianen en bergbewoners. Het heeft haar leven verrijkt, al was het wel eens erg, heel erg zwaar. De dankbaarheid van de mensen was haar salaris. In dit boek laat ze ons op een boeiende manier meebeleven.

156 pag. pb. Nieuw!