Geen producten (0)
 

Voskuil-Meijer, Jo - Zanger Gods en andere verhalen

€ 3,95
Op voorraad
Omschrijving

Een verhalenbundel voor jong en .oud, geschreven door de bekende mevr. J. Voskuil-Meijer of ook wel „tante Jo". - Een zanger Gods - Het wenkend licht - De stervende soldaat - De spotter - Kentering - God zal zorgen - Langs diepe wegen - Onder verdenking - Monica - Langs diepe wegen - De Heere heeft gegeven... - Eindelijk thuis - Klokkeklank.

Verhalen, die afkomstig zijn uit wat je haast gaat noemen de ,,oude tijd'' met heel andere onderlinge verhoudingen en maatschappelijke omstandigheden. Dit zal vooral de ouderen onder ons nog
bijzonder aanspreken.Maar wat het voornaamste is, het zijn levendig vertelde verhalen met een boodschap. Met de Bijbelse boodschap van het heil in de Zaligmaker voor arme zondaren.Dat deze verhalen een goede ingang mogen vinden en onder de zegen van de Heere God voor velen nog tot nut mogen zijn.

Ds. W. Vroegindewey schrijft in zijn voorwoord o.a.: „...In de kringen van ons zondagsschoolwerk is zij geen onbekende, omdat zij jarenlang meegewerkt heeft aan het blad Kind en Evangelie, dat door onze bond wordt uitgegeven. Zij verzorgde hierin op een wijze, die heel veel waardering geoogst heeft, een kinder-rubriek. Hiervóór heeft zij haar medewerking verleend door de verzorging van de achterkant van de kalenderblaadjes aan de scheurkalender, die door de O.Z.B. wordt uitgegeven, in de tijd, dat wijlen Ds. Bieshaar zendingsdirector was. Haar manier van schrijven wist kinderen en groteren steeds opnieuw te boeien. Dit zal ook zeker het geval zijn met deze korte verhalen, die in dit boekje samengevoegd worden...." Keurig geb. met 3-kleuren omslag, 104 pag.

Uitgeverij Stark-Texel, 104 pagina's gebonden. In goede staat!