Geen producten (0)
 

Blok, ds. P. - De woestijnreis van een bijwoner - Leven en werk wijlen ds P Blok

€ 37,90 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NBKT-34931
EAN code 9789463702331
Productcode leverancier Koster
Omschrijving

Wijlen ds. P. Blok was een bekend en markant prediker. Hij behoorde tot het kerkverband van de Gereformeerde Gemeenten, maar doordeweeks  vielen kerkmuren weg.

Bijna zestig jaar lang klonk zijn stem vanaf kansels in heel Nederland. Ook met zijn pen legde hij in een reeks boeken en een stroom artikelen de goudmijn van Gods Woord open. De prediking van ds. Blok werd gekenmerkt door een gedegen Schriftonderzoek. De getrokken geestelijke lessen daaruit waren vol onderwijs voor Gods volk. Zijn belezenheid en levenservaring mocht hij inbrengen in verschillende deputaatschappen en in het maatschappelijk leven. Daarnaast was hij intensief betrokken bij de Gereformeerde Bijbelstichting en de John Bunyanstichting. 

Ondertussen verloor hij zijn gezin en familie niet uit het oog. Al deze arbeid (en meer) wordt in deze levensschets beschreven. Door ds. Blok zelf zoveel mogelijk aan het woord te laten (deze beschrijving is voor een groot deel door hemzelf geschreven), heeft dit boek het karakter gekregen van een autobiografie. Dat was ook het oogmerk van deze bij velen geliefde woestijnreiziger.   Maaike Mallan

 BESTEL TIJDIG want het loopt nu al storm

Uitg. Gebr. Koster 425 pag. gebonden, Nieuw!