Geen producten (0)
 

Jezus weende (kaart + boekje)

€ 3,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NBKWk-967
EAN code 978907646619
Omschrijving

Iemand die een geliefde door de dood moest verliezen, heeft behoefte aan meeleven. Vandaar dit wenskaartenboekje met meditatie van ds. D.J. Budding. Het is bedoeld om rouwenden cadeau te doen en kan gemakkelijk in de bijbehorende envelop worden verzonden.


Met innige deelneming (fragment): “Jezus weende.” (Johannes 11 vers 35)

Het gaat soms zo anders in ons leven dan wij denken en willen. Het gaat vaak ook zo anders dan wij bidden. U hebt misschien gebeden om beterschap. U hebt misschien gehoopt op een wonder. Maar Gods weg was anders. Degene die u zo lief was, is van u weggenomen. Wat kan het moeilijk zijn, ja, aan onze kant onmogelijk, om echt met Job te zeggen en te beleven: “De HEERE heeft gegeven, en de HEERE heeft genomen; de Naam des HEEREN zij geloofd” (Job 1: 21). We zien dat ook in het huisgezin van Bethanië. Wat was dat een fijn gezin. De Heere Jezus kwam er vaak. Hij was er graag. “Jezus nu had Martha, en haar zuster, en Lazarus lief” (Joh. 11: 5). Dat is het grootste in ons leven: te mogen weten door Christus bemind te zijn. En dat laat Hij ons weten door Zijn Geest in ons hart. Zijn liefde is zo onpeilbaar groot. Zijn liefde is van eeuwigheid tot eeuwigheid. Hij is een Bruidegom, Die volmaakt bemint, een Vriend, Die te allen tijde liefheeft. Van Zijn liefde zal niets en niemand ons kunnen scheiden.


De geschenkboekjes hebben het formaat van een dubbele wenskaart. Achterin is ruimte voor een persoonlijke wens. De boekjes van 8 pagina's worden geleverd met enveloppe.
 
De volledige serie bestaat uit 7 geschenkboekjes:
 
- Wonderbaarlijk gemaakt (Van harte gefeliciteerd met de geboorte van uw zoon / dochter)
- Uw trouw is groot (Van harte gefeliciteerd met uw verjaardag)
- Tot een vlees zijn (Van harte gefeliciteerd met jullie huwelijk)
- De daden des Heeren gedenken (Van harte gelukgewenst met uw …jarig huwelijksjubileum)
- Lieflijk omhelsd (Van harte Gods nabijheid in uw ziek-zijn)
- Jezus weende (1) (Met innige deelneming)
- Jezus weende (2) (Met innige deelneming)