Geen producten (0)
-11%
Scannen0026 95
 

Hoek-van Kooten, A.B.F. ea - Het leven in eigen hand? (Vragen rond moderne medische technologie)

€ 3,95 € 3,50
Op voorraad
Omschrijving

Het leven echt in eigen hand? Vragen rond moderne medische technologie en genetische manipulatie worden beantwoord door: drs. A.B.F. Hoek-van Kooten, G. Boogaard, gynaecoloog, drs. M. Neele, dr. ir. H. Joehemsen en ds. drs. P. Honkoop. Zijn er nog grenzen aan het menselijk kunnen en - wat boven alles belangrijk is - laat de mens, de wetenschapper, zich in de laatste jaren van deze eeuw nog leiden door de normen en grenzen die Gods Woord ons stelt?

Grenzen, die zeker op medisch gebied bereikt zijn als we denken aan onderwerpen als: kinderloosheid en draagmoederschap, reageerbuisbevruchting, euthanasie, abortus, genetische manipulatie, enzovoort.

Grenzen, die inmiddels ook al ruimschoots overtreden worden. Op begrijpelijke wijze geven de medewerkers aan dit boek antwoord op vragen over "leven en dood", zaken waar wij allen mee te maken hebben, die ons niet onverschillig mogen laten. Ieder van hen geeft een duidelijk beeld van de huidige stand van zaken en plaatst daarna in het kader zoals dat volgens hem of haar, overeenkomstig Gods Woord, behoort te zijn

Uitg. de Banier, 141 pag. pb. in mooie staat!