Geen producten (0)
 

Oordt,-Jonckheere, S van - De Oorlog vergeet ik nooit meer!

€ 6,95
Op voorraad
Omschrijving

Verhalen van Wanhoop tot Hoop! Tijdens de Tweede Wereldoorlog werden anderhalf miljoen Joden in Oekraïne vermoord door de kogel of door uithongering. Een gruwelijk en relatief onbekend deel van de Holocaust.

Twintig Holocaust-overlevenden uit Oekraïne vertellen ons in dit boek hun persoonlijk verhaal. Wat zij als kind meemaakten tijdens de Tweede Wereldoorlog, en hoe dit hun leven heeft getekend.
 
Dit boek heeft een doel: de verhalen van mensen die ver weg wonen, dicht bij jou brengen, Alsof het je eigen verhaal is.
 
Een van de overlevenden vertelt: 'Ik vergeet soms wat ik 's ochtends gegeten heb. Maar de oorlog vergeet ik nooit meer.'
We dagen je uit om deze verhalen te lezen, en zo zelf getuige te worden van een zwarte bladzijde in de geschiedenis van Europa. Zodat ook wij nooit meer vergeten.
 
De opbrengst komt volledig ten goede aan Holocaust-overlevenden in Oekraïne. Een deel van de opbrengst is ook voor de gehandicaptenzorg St Adullem! In de prijs zit een deel vd verzkst begrepen omdat dit boek zeer laag is geprijsd.
 
Paperback, 50 pagina's pb, Nieuw!  Slechts 6,95!