Geen producten (0)
 

Cavanaugh, Jack - Het Bewijs / Het Vuur / De Storm

€ 22,50 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Omschrijving
Het bewijs (1) - Harrison Shaw, een jonge advocaat, krijgt de kans van zijn leven als de befaamde jurist Jarves hem onder zijn hoede neemt. Harrison kan de praktijken van Jarves echter niet met zijn geweten overeen brengen en daarmee roept hij Jarves’ woede over zich af. Jarves neemt wraak door de kerk van Harrison voor de rechter te dagen op beschuldiging van hersenspoeling. Harrison neemt de verdediging van de kerk op zich, en moet bewijzen dat de Heilige Geest bestaat. Hij ontdekt echter dat de Geest zeer goed in staat is Zichzelf te bewijzen…

Het Vuur (2) - 1740. Josiah is predikant in Havenhill. Hij stuit voortdurend op tegenwerking en verzet; bovendien krijgt hij de schuld van enkele mysterieuze branden. Welke duistere bedoelingen zitten er achter deze gebeurtenissen? En is er genezing mogelijk voor het zieke dorp?

De Storm (3) - 1798. Asa is een van de weinige christelijke studenten aan de Yale-universiteit. Zijn rivaal in de liefde maakt hem daarom het leven zuur. Ondertussen neemt de politieke onrust toe. Veel studenten laten zich meeslepen door radicale republikeinse en atheïstische ideeën. Asa moet zijn vijand liefhebben, een opstand helpen voorkomen, en een groot persoonlijk offer brengen.

Voorhoeve, ca 1200 pag. pb. In mooie staat!