Geen producten (0)
1 2
 

Vegt, Mirjam van der - Laatste patient

€ 9,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Omschrijving

Ava ter Voorde is ziek. Sinds zij haar eniggeboren zoon verloor, lijkt het leven een grote donkere tunnel en komt ze letterlijk geen stap meer vooruit. Na een lange medische zoektocht, waarin ze van het kastje naar de muur wordt gestuurd, dient een laatste mogelijkheid zich aan. Aron Sahne, een neuroloog op leeftijd, is bereid haar te behandelen.
Er ontstaat een bijzondere relatie tussen hem en Ava; een verhouding die grensoverschrijdend lijkt. Aron wekt Ava met penseelstreken tot leven en daagt haar uit vooruit te kijken. Net als zij besluit om de waarheid niet langer te ontlopen, zadelt Aron haar op met een nieuw dilemma.

Let op: Dit artikel heeft een leuke prijs maar als u dit artikel alleen bestelt, kost dit 2 euro verzendkosten extra die achteraf in rekening worden gebracht. Dit omdat het niet door de brievenbus past en de verzendkosten voor ons hoog zijn om 1 boek te versturen. Vanaf 30 euro zijn de verzendkosten slechts 1,95. Kies dus meerdere artikelen uit voor deze leuke prijs. Dit geldt alleen bij een zeer klein aantal 2ehands artikelen waar u deze tekst bij ziet staan.

350 pag. in goede staat