Geen producten (0)
 

Vries, Jan de - Maartje serie (compleet 6 dl.)

€ 13,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Omschrijving

In Maartje de Wit maken we kennis met de tiener om wie het allemaal gaat. Op dat tijdstip stapt ze nog schijnbaar luchtig overal heen. Toch heeft ze zo haar eigen problemen en de lezer volgt al haar belevenissen op de voet.

In Maart je vraagt de aandacht is ze een paar jaar ouder geworden, al is er aan haar spontaniteit weinig veranderd. Ze gaat medicijnen studeren en met de veranderingen komt ook de romantiek in haar leven. Die werkt door in Maart je ziet spoken, waarin haar warrige plannen telkens
anders uitvallen dan de opzet was. Langzamerhand beseft ze dat ze geen tiener meer is. Een nieuw stuk leven ontvouwt zich ...

In 'Mevrouw' Maart je is Maart je getrouwd. Een studentenhuwelijk, want ze blijft studeren. Ze installeren zich op het zolderkamertje van haar man en in deze beperkte ruimte beleven ze de eerste ups en downs van het getrouwd-zijn.

In Maartje en Maartje is Maart je moeder geworden. Het echtpaar blijft aanvankelijk studeren, maar al gauw blijkt dat een studentenhuwelijk in deze situatie veer moeilijkheden met zich meebrengt. Het laatste deel Maartje en de praktijk vertelt over het leven van het echtpaar dat inmiddels een artsenpraktijk is begonnen in een nieuwbouwwijk.

Een handvol gezellige boeken over een sprankelende jonge vrouw...

720 pag. gebonden in zeer mooie staat! Alle 6 de delen van de serie in 2 zeer mooie banden.