Geen producten (0)
-23%
Scannen0125 24
 

DVD: De Achilleshiel van de Evolutie (Weet-DVD!)

€ 12,99 € 9,99
Op voorraad
Omschrijving

Achilleshiel van evolutie is nu Nederlands ondertiteld en beschikbaar op dvd. In deze 96 minuten durende documentaire vertellen 15 wetenschappers over de zwakheden van de evolutietheorie. Ze richten zich daarbij op hun eigen vakgebied

Doorgaans hoort het brede publiek alleen de ene kant van het oorsprongsdebat: de evolutietheorie zou bewezen, onwankelbaar en onfeilbaar zijn. Wie durft daar iets tegen in te brengen? Deze dvd heeft een andere insteek. Met boeiende animaties zetten de filmmakers een krachtig tegengeluid neer en wordt er kritiek geleverd op de evolutionaire orthodoxie die in veel studieboeken is vertolkt.
Deze blik verruimende aanpak laat zien hoezeer het oorsprongsdebat verweven is met de manier waarop je naar jezelf en de wereld om je heen kijkt. De kijker krijgt allerlei handvatten aangereikt; actuele studieresultaten die niet passen in het evolutionistische plaatje, maar wel in het creationistische. De geïnterviewde onderzoekers — allen doctoraal afgestudeerd aan een universiteit — zorgen op die manier voor een stuk toerusting van christenen.
Onderwerpen die aan de orde komen zijn: natuurlijke selectie, genetica, de oorsprong van het leven, het fossielenbestand, de geologische tijdschaal, radiometrische datering, kosmologie en de ethische implicaties.

Nieuw! Nu van  12,99 voor slechts 9,99