Geen producten (0)
 

Graaf, Margriet de - Ontsnapt!

€ 2,95
Op voorraad
Omschrijving

Sanne zwaait naar Sil. Hij gaat op de fiets naar judo. Nu kan Sil niet met haar spelen.
Vandaag vindt Sanne dat niet erg. Ze gaat vlug naar huis. Zou tante Suus al gebeld hebben? Mama is nog aan het bellen als ze thuiskomt. Ze heeft goed nieuws: Sanne mag logeren bij tante Suus en oom Ger. En ze mag iemand meenemen.
Daar hoeft Sanne niet lang over na te denken. Ze vraagt Sil. Hij heeft veel zin om met Sanne mee te gaan. Sanne en Sil zijn erg benieuwd naar de nieuwe huisdieren van tante Suus en oom Ger. Als Sanne en Sil 's nachts stiekem naar de dieren gaan kijken laten ze er per ongeluk eentje ontsnappen. Daarom glippen ze naar buiten om het dier te zoeken. Ook waarschuwen ze de mensen in de buurt. Dan zien Sanne en Sil de dierenambulance in de straat van tante Suus en oom Ger. Zou het ontsnapte dier gevonden zijn? Ze rennen naar het huis van oom en tante. De deur gaat al voor hen open. Oom Ger stapt naar buiten. 'Komen jullie eens gauw hier!' buldert hij.

Margriet de Graaf-Sijpkes is parttime remedial teacher op een basisschool en moeder van drie tieners. Ze schreef verschillende kinderboekenseries voor jonge kinderen, enkele
boeken voor wat oudere kinderen en een prentenboek. Ze werkte mee aan het schrijven van leesboekjes voor beginnende lezers voor een onlangs uitgekomen nieuwe taalmethode.

met illustraties van Irene de Goede

6 - 9 jaar.

Uitg. Columbus, 80 pag. in goede staat