Geen producten (0)
Geen producten (0)
1 2
 

Middelkoop, Noortje van - Holiday

€ 24,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NBLNIn-31290
Omschrijving

Panfluitiste Noortje van Middelkoop startte in januari 2022 met het groepsproject Play Online Project “Irish Coffee”, waarin mensen overal vandaan muziek konden blijven maken. Zij bracht hiermee verbinding tussen muzikanten en gaf via filmpjes veel tips om met plezier te musiceren.

“In de corona-tijd in 2020 bedacht ik het eerste online project “Holiday”, aldus Noortje. “Panfluitspelers uit het hele land en daarbuiten leerden nieuwe stukken uit mijn muziekboek “Holiday”. Ook het tweede project “Irish Coffee” was dit jaar weer een succes, vooral doordat iedereen kon meedoen in zijn of haar eigen tijd en tempo. Enkele mensen deden ook mee met een ander instrument, zoals viool, klarinet, dwarsfluit en blokfluit. “Nog steeds worden er regelmatig filmpjes van de stukken naar mij doorgestuurd.”

Het nieuwste project “Irish Coffee” was te volgen in een speciale Facebook groep of via de mail en YouTube. Er konden vragen, filmpjes en opnames worden gedeeld of ingestuurd. Iedereen leerde individueel uit het muziekboek “Irish Coffee” en kon feedback krijgen van Noortje. Bovendien kon men in de Facebookgroep ook onderling ervaringen uitwisselen. “De deelnemers zijn echt blij met deze projecten omdat muziek verbinding brengt, juist ook in deze tijd!”

Meedoen aan een Play online Project? Dit kan nu ook individueel met beide boeken Holiday en Irish Coffee .

Uitg. Nieuw! - Dit boek is inclusief een bijbehorende USB stick - Zie voorbeeld bij de afbeeldingen!