Geen producten (0)
-73%
Christ hilds
 

De Engelse koortraditie - The Christ-Child - Carols by Ruach - Een CD naar Engelse Koortraditie - AANBEVOLEN - + GRATIS Boek Bijbels ABC

€ 18,50 € 4,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NCDa-31823
Omschrijving

Een CD volgens Engelse Koortraditie met Carols by Ruach - Ruach met zangers van 7 tot 20 jaar en staat onder professionele leiding van Elisabeth van Duijn. Met deze opname The Christ Child leveren de koorleden en hun dirigente  een zeer mooi visitekaartje af. Elisabeth van Duijn laat zich blijkbaar graag inspireren door de Engelse koortraditie: zowel de koorsamenstelling, de programmatie alsook de uitvoering van de werken leunen zeer dicht aan bij de ons zo bekende en geliefde Engelse voorbeelden.

Er werd gekozen voor een zeer harmonisch en uiterst kleurrijk repertoire, enkele klassiekers ontbreken niet en de fantastische componist Rudi Tas staat terecht op zijn plaats in dit mooie programma met muziek van o.a. Britten, Sandström, Lauridsen.

Ruach zingt zeer mooi, bezield en met grote muzikaliteit, met een door en door getrainde stemtechniek en dat onder leiding van iemand die zeer goed weet waarmee ze bezig is: als dirigente, pedagoge en zangeres. Een voorbeeld voor velen. Door een strakke en jonge sopranenpupiter te combineren met ervaren mannenstemmen, verkrijgt Ruach een duidelijk Engels getinte koorklank die zeer gul en ‘joyful’ klinkt in de akoestisch ruime Marekerk van Leiden.

Een pracht opname volgens en geheel eigen aan vele Engelse knapenkoren. Bij deze nieuwe CD krijgt u GRATIS: het boek BIJBELS ABC

1. The Christ-Child
2. Corpus Christi Carol
3. My Lord Has Come
4. Riu, Riu, Chiu (The Sound of the Nightingale)
5. Ex ore innocentium
6. I Wonder as I Wander
7. Es ist ein Ros entsprungen
8. Veni Redemptor Gencium (Sarum Chant)
9. E la Don Don, Verges Maria
10. Bethlehem Down
11. Hodie Christus Natus est
12. Carol
13. A Shepherd's Song
14. Gaudete
15. The Birds
16. The Lily and the Rose
17. The Rose in the Middle of Winter
18. Cradle Song
19. Vulcan
20. Bogoród?tse D?vo (Rachmaninov Arrangement)
21. Bogoród?tse D?vo (Pärt Arrangement)
22. O Magnum Mysterium

Nieuw!  Actieprijs...  Van 18,50 voor slechts 4,95