Geen producten (0)
-20%
Scannen0003 118
 

4x Snuf DVD - Snuf de hond / Snuf en de jacht op de Vliegende Volckert / Snuf en het Spookslot / Snuf en de Ijsvogel

€ 19,99 € 15,99
Op voorraad
Omschrijving

SNUF DE HOND IN OORLOGSTIJD. Friesland 1945. Tom woont bij zijn oom en tante aan de rand van het dorp op de boerderij “Vredehoeve”. Hij kan maar moeilijk aarden op het platteland, en zit vol woede omdat zijn ouders bij de Duitse bombardementen van Rotterdam zijn omgekomen. Hij wil maar een ding; vechten en wraak nemen. Om een maatje te hebben heeft Tom een hond gekregen. Een prachtig e lieve herdershond. Hij noemt hem Snuf. Mirjam, zijn joodse vriendinnetje, die op dezelfde boerderij ondergedoken zit, probeer t Tom te ontdooien. Samen met Snuf beleven ze de spannendste avonturen en helpen ze de Canadezen om hun dorp te bevrijden.

SNUF DE HOND EN DE JACHT OP VLIEGENDE VOLCKERT. Tom en Mirjam horen van Bouke de legende van een spookachtige verschijning ‘Vliegende Volckert’ die vroeger iedereen in het dorp lastig viel. Samen met Snuf gaan Tom en Mirjam op onderzoek uit. Vlakbij het moeras komen ze jachtopziener Grevendonk tegen die zegt in de val te zijn gelokt door een spook. Als er in het dorp meerdere onverklaarbare gebeurtenissen plaatsvinden komen de dorpelingen in actie en gaan onder leiding van agent Bantvink het moeras in. Daar komen ze voor een nare verrassing te staan. De dorpelingen zijn van mening dat het spook ‘Vliegende Volckert’ echt bestaat. In het dorp ontmoet Tom een oude bekende die denkt samen met Snuf het mysterie op te lossen, maar zullen ze erachter komen wie de echte Vliegende Volckert is.

SNUF DE HOND EN HET SPOOKSLOT. Tom en Mirjam gaan samen met Snuf een week logeren bij hun oom Hans en hun even oude neef Jaap. Ze hebben gehoord dat er vlakbij de boerderij een spookslot is. De legende vertelt dat in de middeleeuwen een zekere ridder Bertram verliefd werd op jonkvrouw Ada, die op haar beurt een oogje had op de staljongen, waarna ridder Bertram op verschrikkelijke wijze wraak nam. Sindsdien zou het spoken in het bos rondom het kasteel... In de buurt blijkt er een bende smokkelaars actief. Rechercheur Barninkhof maakt tevergeefs jacht op de bende. Als Tom iemand in het spookslot ziet - misschien wel een van de smokkelaars - lijkt niemand hem te geloven. Daar komt nog bij dat zijn neef Jaap wel erg veel belangstelling heeft voor Mirjam. De jaloezie drijft een wig tussen de twee jongens: ze krijgen er zelfs ruzie door. Als Tom daarna in zijn eentje - natuurlijk wel met Snuf - op onderzoek uitgaat, vindt Snuf een spoor. Een spoor dat leidt naar een geheime gang... en naar de smokkelaars.

Snuf de hond en De IJsvogel - In de IJsvogel gaan Tom. Mirjam en Snuf op vaarvakantie. Ze hebben een kajuitzeilboot ""IJsvogel"" van Bauke gekregen. Hoewel Jeltje erop tegen is. (want met Tom gebeurt er altijd wat) mag Tom toch weg met Mirjam en Snuf omdat Mirjam belooft om de verantwoordelijkheid voor Tom te dragen zodat er niets raars kan gebeuren. Bij de eerste feestmarkt in Sloten gaat het al mis. Ze ontmoeten twee broers. Jimmy en Niels die van alles stelen wat los en vast zit. daartoe aangespoord door hun vader. Voordat Tom en Mirjam het beseffen. worden ze opgepakt voor de diefstallen van de broers. Dankzij Snuf kunnen ze het politiebureau ontsnappen. want Tom wil gerechtigheid: de echte daders pakken. Omdat de politie naar hun op zoek is. veranderen ze de naam van hun boot in Roerdomp.

Nieuw! net 4 euro per deel!, totaal nu 16,95 voor deze serie van 4 films! NIEUW bij ons nog volop leverbaar!