Geen producten (0)
-35%
Z999c
 

Flicka Collection compleet (Deel 1,2 & 3)

€ 19,99 € 12,90 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Omschrijving
Flicka 1: De 16-jarige Katy McLaughlin (Alison Lohman) droomt ervan het erfgoed van haar ouders voort te zetten door op haar vaders ranch in het moderne Wyoming te gaan werken. Katy vindt een wilde mustang die ze Flicka noemt, en neemt zich voor om van haar een rijpaard te maken. Maar Flicka en Katy lijken meer op elkaar dan ze had kunnen bedenken. Net als Katy heeft Flicka een hekel aan gezag en ze is niet van plan om haar vrijheid zonder slag of stoot op te geven in dit ingrijpende, hartverwarmende epos waar het hele gezin van zal genieten. Gebaseerd op de klassieker van Mary O'Hara.

Flicka 2: Friends forever - Het leven van Carrie wordt overhoop gehaald als ze moet verhuizen van de grote stad naar het platteland van Wyoming, een klein afgelegen plaatsje waar haar vader woont. Maar alles verandert als Carrie Flicka ontmoet; een wild zwart paard dat net zo eigenwijs en vurig is als zij. Als een gemene rivaal het leven van Flicka bedreigt, doet Carrie er alles aan om haar beste vriend te redden…
Flicka 2 is een heerlijke familiefilm over doorzettingsvermogen, familiebanden en de kracht van vriendschap. 

Flicka 3: best Friends - Toby (Clint Black) gaat aan de slag in een stal en neemt Flicka op sleeptouw. Kelly, de tienerdochter van de eigenaar, ontwikkelt al snel een band met het wilde paard. Als ruiter in de dop hoopt Kelly dat ze Flicka kan dresseren om deel te nemen aan een naderende wedstrijd, hoewel haar moeder dat afkeurt.
 
Uitg. 3 dvd voor de actieprijs van 4,99 per DVD... NU 12,99 voor deze complete serie!