Geen producten (0)
-50%
Call o.l.v. Pieter Jan Leusink - In Paradisum CD+DVD
 

Call o.l.v. Pieter Jan Leusink - In Paradisum CD+DVD

€ 19,95 € 9,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Omschrijving

CALL   The Bach Orchestra of the Netherlands / Andre Pouwer, piano / Pieter Jan Leusink, dirigent

De eerste DVD'en CD opname van CALL is spectaculair en enerverend. De audio opnamen werden gemaakt in de beroemde POWER SOUND STUDIOS in Amsterdam. Arrangementen met groot orkest zijn gemaakt door top arrangeur Andre Pouwer. In september werden beelden gemaakt rondom het meer van Bolsena in Italie. Decor: de eeuwenoude steden: Montefiascone, Tuscania, Bagnoregio en het meer van Bolsena. Centraal staat de unieke Santa Maria della Rosa kerk uit 900 na Christus.

Klassieke toppers zoals het beroemde Air van Bach, Ave verum van Mozart, Sanctus en In Paradisum uit het Requiem van Gabriel Faure en Ave Maria van Schubert door de mannen van CALL. Sacrale uitvoeringen van het Ave van Caccini door Resie Vahsen en Martinus Leusink.

Erna Hemming, Soundmixshow winnares brengt een bijzondere vertolking van Gabriellas Sang uit de film As it is in heaven.

Speciaal: Olga Zinovieva zingt in het water van het meer van Bolsena bij ondergaande zon de wereldberoemde Vocalise van Rachmaninoff. Populaire Songs o.a.: het Keltische Scarborough Fair en Orinoco Flow van Enya. Resie, Olga, Erna, Marjolein, Martinus, Ferdinand, Jelle, Arjan, Jaap, Reinhardt en Herjan zullen u verrassen!

1. Ave  - Fr. Schubert
2. Air - J.S. Bach
3. Agnus Dei - G. Puccini
4. Vocalise - S. Rachmaninoff
5. Ave verum - W.A. Mozart
6. Ave Maria - G. Caccini
7. Sanctus - G. Faure
8. Pie Jesu - G. Faure
9. In Paradisum - G. Faure
10.Blowing in the Wind
11.Gabriellas Sang
12.O mio Babbino - G. Puccini
13.Scarborough Fair - Welsh Folksong
14.Swing low, sweet Chariot - Spiritual
15.You were there
16.Nothing Compares 2U
17.Orinoco Flow

Nieuw! Nu van 19,95 voor slechts 9,95. OP=OP!